Dragićeva o Teslinoj tehnologiji u dijagnostici

1

ISTOČNO SARAJEVO – LJekar Gordana Dragić iz Novog Sada održaće večeras u Istočnom Sarajevu predavanje o primjeni prirodne medicine, zasnovane na Teslinoj tehnologiji u dijagnostici, prevenciji i otklanjanju raznih akutnih i hroničnih oboljenja.

„Bavim se prirodnom ruskom vibracionom medicinom, tačnije Teslinom medicinom, medicinom trećeg milenijuma koju nazivaju `božanskom`“, rekla je Srni Dragićeva, koja u Novom Sadu ima ordinaciju i savjetovalište.

Prema njenim riječima, radi se o prirodnoj medicini koja se bavi uzrokom, a ne posljedicama i maskiranjem posljedica, drugim riječima to je integrativna medicina, odnosno primjena Teslinih najnovijih tehnologija u dijagnostici raznih oboljenja, jer je dijagnostika 50 odsto iscjeljenja.

Ona ističe da će na svom predavanju govoriti o trajnom otklanjanju bolesti, dakle nije riječ samo o liječenju, jer je to održavanje čovjeka u bolesnom stanju, nego se tu radi o potpunom iscjeljenju bez povratka bolesti, putem vibracija i frekvencije“, ili kako je to Nikola Tesla rekao „to je mapa života i zdravlja“.

„Moje predavanje trebalo bi, zapravo, da bude putokaz i smernica u ovim smutnim vremenima ka zdravlju naših ljudi. Lično smatram da je moja dužnost da i stanovništvo Istočnog Sarjeva upoznam o novim načinima isceljiteljskog lečenja, koje je za nas novo, ali se već 53 godine primenjuje u Rusiji“, navela je Dragićeva.

Ona pojašnjava da je ovo ruska vojna tehnologija koja se primjenjuje i za zaustavljanje prijevremenog starenja pilota, astronauta, ljudi koji rade u podmornicama, specijalnim službama vojske, policije, mornarice zbog visokog rizika i velikog straha i stresa koga svakodnevno preživljavaju.

Predavanje je planirano za 18.00 časova u hotelu „Beograd“ u Istočnom Sarajevu, a zainteresovani novinari izjave mogu dobiti u 17.30 časova.

(www.palelive.com / Srna / Foto: Screenshot/You Tube)

Прати тему
Обавијeсти мe о
1 Коментар
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Imam multiplu sklerozu, 30 godina. Več 10 godina sam vezana na postelju. Živim u Ljubljani, slovenija i skoz sam nepokretna. Dali postoji šansa, da stupim sa vama u kontakt i da mi date bilokavki savet. kde može da se kupi bilo kakav aparat. Unapred hvala, molim vas da mi pošaljete vaš kontakt na mail biljanamiratripkovic@gmail.com
Dali održavate predavanje u Ljubljani?

Hvala. Biljana

Moj partner često dolazi u Banja Luku, dali vas možr kontaktirati.