Doneseno šest rješenja na otklanjanju nedostataka

0

ROGATICA – Saobraćajna inspekcija opštine Rogatica u prošloj godini izvršila je 68 inspekcijskih kontrola i donijela šest rješenja za otklanjanje nedostataka koja se uglavnom odnose na zaštitni pojas puta na kome su uništeni saobraćajni znakovi.
Saobraćajni inspektor u ovoj opštini Svjetlana Bjeljanić rekla je Srni da u pojedinim slučajevima nije bilo horizontalne signalizacije, osposobljavana je svjetlosna signalizacija, te vršena kontrola čišćenja puteva i ulica u zimskom periodu.

Prema njenim riječima, u drumskom saobraćaju izvršeno je 76 kontrola od čega 57 u vršenju javnog prevoza lica i stvari, te 19 kontrola vozila za vlastite potrebe, a doneseno je 10 rješenja za otklanjanje nedostataka koji se odnose na nepostojanje dokumentacije u automobilu, natpisa na vozilima, nepostojanje licenci za obavljanje prevoza i drugo.

Ona je napomenula da se radilo na suzbijanju nelegalnog prevoza putnika kombi vozilima i nelegalnog rada takozvanih divljih taksista.

Bjeljanićeva je rekla da je vršen nadzor sanacije i presvlačenja asfaltom lokalnog puta Pašić kula – Kozići u dužini od osam kilometara, Rogatica – Mlini – Zakomo u dužini od dva kilometra i Solakovići – Pokrivenik u dužini od 840 metara.


(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare