Dom zdravlja proslavio krsnu slavu

0

Dom zdravlja u Palama proslavio je danas krsnu slavu Sveti Kozma i Damjan – Vračevi, a činu lomljenja slavskog kolača prisustvovali su direktor Doma zdravlja Vladimir Lučić, načelnik opštine Pale Miodrag Kovačević kao i mnogi drugi zvaničnici sa ove opštine.

Direktor Doma zdravlja Pale Vladimir Lučić rekao nam je da je ova ustanova svoje aktivnosti usmjerila ka finansijskoj stabilizaciji, a rezultati su mnogo bolji u odnosu na prošlu godinu. Uredno se plaćaju porezi i doprinosi što je veoma bitno u radu ove javne ustanove.

„Dom zdravlja je dobio i specijalistu stomatologije kao i specijalistu pedijatrije koji radi puno radno vrijeme. Uspješnu saradnju imamo i sa Zdravstvenim Fondom RS. Saradnja sa opštinom Pale je dobra, imamo veliku podršku“, istakao je Lučić.

Krsnu slavu zaposlenima u Domu zdravlja čestitao je načelnik opštine Miodrag Kovačević. Rekao je da je svjestan da Dom zdravlja radi u veoma teškim uslovima, ali da upornost rukovodstva kao i direktora daje dobre rezultate na samom poboljšanju rada ove ustanove. Zajedno sa Fondom rješavaće se postojeći problemi.

„Zaposleni u Domu zdravlja rade veoma human i odgovoran posao“, istakao je Kovačević.

Dom zdravlja u Palama danas ima 103 zaposlena.

{yoogallery src=[/images/stories/krsnaslava2014/] width=[87] height=[87] title=[Krsna slava Dom zdravlja Pale 2014.] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb87_] thumb_cache_dir=[thumbs87] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments