Додик отворио Мали дом на Палама

1

Предсједник Републике Српске Милорад Додик и предсједник Асоцијације „Ствараоци Републике Српске“ Стеван Медић данас су на Палама свечано отворили реновирани Мали дом, сједиште Асоцијације у који је уложено 250.000 КМ.

Након свечаног отварања, предсједник Српске разговараће са члановима Асоцијације, а предвиђене су и изјаве за новинаре.

У реновирање Малог дома уложено је 250.000 КМ које је Влада Републике Српске донирала Палама, уз обавезу да општина уреди објекат.

Приземље је уступљено Асоцијацији, док ће први и други спрат користити општина и институције Владе Републике Српске које су остале на Палама.

У оквиру свечаности биће отворена и изложба докумената, фотографија и других експоната из периода од 1991. до 1996. године.

Отварању реновираног Малог дома присуствују представници Народне скупштине Републике Српске, странака, борачких организација, посланици првог сазива и министри прве три Владе, руководства општине и града Источно Сарајево, представници јавног и културног живота, замјеник предсједавајуће Савјета министара Сташа Кошарац.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
1 Коментар
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Čim vidim Baju na Palama, prvo pomislim da je došao da još nešto preseli. Doduše, sve je već odavno izmješteno, pa nemoramo brinuti!