Dodijeljena nagrada milionitom skijašu

0

Direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan LJevnaić danas je sedmogodišnjoj Mileni Đorđević iz Beograda, kao milionitom skijašu na ovoj planini, dodijelio zaštitnu skijašku kacigu i gratis vaučer za skijanje.

On kaže da se od danas Jahorina može pohvaliti najsavremenijim sistemom za vještačko osnježavanje “Snoufektori”, koji garantuje snijeg i na plus 10 stepeni.

LJevnaić ističe da će sa ovim sistemom biti skijanja na Jahorini i tokom marta i aprila.

“Ponosni smo što je već na početku februara ostvarena milionita vožnja žičarom, čime smo dostigli još jedan od rekorda u ovoj skijaškoj sezoni. Danas je 73. dan skijanja na Jahorini, tako da se možemo pohvaliti da obaramo sve rekorde, i po broju skijaša, i po prihodima”, rekao je LJevnaić novinarima.

Prema njegovim riječima, Jahorina se vratila u sam vrh evropskih ski-centara sa više od 4.700 skijaša na planini svakog dana.

LJevnaić je istakao da je za Olimpijski centar “Jahorina” bezbjednost na skijalištu prioritet, zbog čega je kaciga i odabrana da bude poklon za ovu priliku, te je apelovao na sve skijaše da vode računa o svojoj bezbjednosti.

Sedmogodišnja Milena kaže da se obradovala poklonu i da je prošle godine na Jahorini naučila da skija.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments