Dočekani brucoši na Pravnom fakultetu

0

U sjedištu Pravnog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu na Palama, i u odjeljenjima u Bijeljini i Srebrenici, 28. i 30. septembra 2015. godine dočekani su brucoši – studenti prve godine prvog ciklusa studija.

Dobrodošlicu brucošima poželio je dekan Pravnog fakulteta prof. dr Radomir V. Lukić, u prisustvu zaposlenih na Pravnom fakultetu.

Govoreći novoupisanoj generaciji studenata, dvadeset drugoj od obnove rada Pravnog fakulteta, dekan je podsjetio na baštinu Pravnog fakulteta, najstarijeg fakulteta u BiH. Takođe, osvrnuo se na burna vremena vaspostavljanja rada Pravnog fakulteta u ratnoj 1993. godini, što je dovelo do upisa prve generacije studenata od obnove, već akademske 1994/1995. godine.

Dekan je kazao studentima da mogu biti ponosni na svoj izbor i na činjenicu da su postali studenti Pravnog fakulteta, ali je naglasio da to mogu opravdati samo svojom marljivošću. Prof. dr Radomir V. Lukić poželio je studentima da diplomu diplomiranog pravnika steknu u roku, 2018/2019. akademske godine.

Nakon dočeka, studenti su slušali svoje prvo predavanje na Pravnom fakultetu, iz Teorije države.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/brucosi-pravni-fakultet-pale-okt-2015/] width=[54] height=[54] title=[Dočekani brucoši na Pravnom fakultetu] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com / www.pravnifis.rs)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare