Dobra zabava na otvaranju sezone na Jahorini uprkos nedostatku snijega (foto)

0

Na Jahorini je danas svečano otvorena zimska turistička sezona i uprkos nedostatku snijega posjetioci su se dobro zabavljali.

Sa platoa Poljice danas je prema vrhu Jahorine besplatno vozio šestosjed, pa su se mnogi turisti odlučili na vožnju. Na vrhu nisu bili baš idealni uslovi jer je duvao hladan vjetar, pa se posjetioci nisu zadržavali.

Na Poljicama je bilo puno zabave, posebno za mlade. Oko 13.45 na platou ispred hotela Bistrica je počeo koncert popularne grupe „Regina“. I dok se grupa pripremala za nastup, iz svih dijelova Jahorine su prema njima krenule rijeke ljudi, pa je saobraćaj bio malo otežan. O „Regini“ i njihovom nastupu zaista ne treba trošiti riječi. Oni su zaista sjajan sastav i dobro su ugrijali prisutne u hladu hotela Bistrica.

Na kraju dana, ruke su bile malo promrzle, a i slabiji vjetar je počeo više smetati. Utisci su se sredili uz šolju jahorinskog čaja i malo razgovora, koji je podsjetio da je danas na Jahorini falilo samo snijega.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/otvaranje-sezone-jahorina-13-12-2014/] width=[54] height=[54] title=[Dobra zabava na otvaranju sezone na Jahorini uprkos nedostatku snijega] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[90]}

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare