Do 7. jula prijave za višečlane porodice

0

ISTOČNO NOVO SARAJEVO – Opština Istočno Novo Sarajevo poziva sve porodice sa troje i više djece, od kojih je najmanje jedno maloljetno da podnesu prijavu za izdavanje ponosne kartice Republike Srpske do 7. jula.

Cilj projekta „Ponosna kartica Republike Srpske“ jeste pomoć porodicama sa troje ili više djece kroz ostvarivanje popusta prilikom kupovine kod privrednih subjekata koji učestvuju u ovom poduhvatu.

Javni poziv biće objavljen na internet stranici i oglasnoj ploči opštine, a rok za podnošenje prijava na predviđenom obrascu je 7. juli do 15.00 časova.

Obrazac za prijavu može se preuzeti na internet stranici ili radnim danima na portirnici opštine Istočno Novo Sarajevo, objavljeno je na sajtu opštine.

Potpisane dokumente Obrazac za prijavu, Izjavu o zaštiti ličnih podataka, dokaz o broju članova porodičnog domaćinstva /ovjerenu kućnu listu/, fotokopiju važeće lične karte podnosioca zahtjeva i fotokopiju rodnih listova djece zainteresovani mogu se predati u opštinu svakim radnim danom od 8.00 do 15.00 časova.

Po zatvaranju roka za podnošenje prijava opština Istočno Novo Sarajevo i Fondacija „Za porodicu“ izradiće ponosne kartice, a termin podjele biće objavljen blagovremeno.

Dodatne informacije i pojašnjenja zainteresovani mogu pronaći na sajtu opštine.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments