Đorđu Saviću prva nagrada za najljepše pismo Djedu Mrazu

0

ISTOČNO SARAJEVO – Pobjednik nagradne igre “Pišem pismo Djedu Mrazu” za Sarajevsko-romanijsku regiju je Đorđe Savić iz Osnovne škole “Srbija”, kojem je uručena nagrada – tablet.
Nagradu je pobjedniku danas u Istočnom Sarajevu uručio direktor “Pošta Srpske” Radne jedinice Sokolac Aleksandar Kostović.

Drugu nagradu, disko rolere, osvojila je Nađa Jovović iz Osnovne škole “Sokolac”, dok je treću nagradu – ruksak dobila Teodora Pavlović iz Osnovne škole “Pale”.

U okviru ceremonije dodjele nagrada, preduzeće “Pošte Srpske” organizovalo je podjelu 50 novogodiših paketića za djecu školskog i predškolskog uzrasta.

U okviru nagradne igre “Pišem pismo Djedu Mrazu”, “Pošte Srpske” Radna jedinica Sokolac primila je više od 900 pisama iz 18 vrtića i osnovnih škola sa područja Sarajevsko-romanijske regije.

“Ove godine najviše pisama stiglo je iz Osnovne škole `Pale` 264 i Osnovne škole `Srbija` 298 pisama”, rekla je Srni referent za marketing “Pošta Srpske” Radne jedinice Sokolac Vanja Jugović.

Ona je naglasila da je osnovni cilj ove nagradne igre da djeca nauče da ispravno adresiraju pisma.

U ovoj tradicionalnoj nagradnoj igri “Pošte Srpske” na teritoriji Republike Srpske podijeljeno je ukupno 500 paketića, devet tableta, devet disko rolera i devet ruksaka.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments