Djelimično izgorio “Audi A6”

2

Putničko vozilo “audi A6”, vlasništvo lica čiji su inicijali V.M, a koje koristi lice V.S. sa Pala djelimično je izgorjelo jutros u požaru u ovom mjestu, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Policijskoj stanici Pale jutros oko 4.00 časa prijavljeno je da “audi A6” gori na parkingu u Ulici serdar Janka Vukotića.

Pripadnici Vatrogasne jedinice Pale ugasili su požar u kojem je vozilo djelimično izgorjelo.

U toku je uviđaj, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Srna nezvanično saznaje da je vozilo koristio Vladimir Stevanović.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Policijo, da li treba oformiti neko tijelo koje ce traziti da konacno nadjete ko pali auta i baca bombe ili cete se konacno sjetiti da radite ono za sta ste placeni? Mozda da i mi krenemo sa okupljanima na trgu?

Odavno se već pitam, kome je to više u interesu da se na Palama održava ovakvo stanje kriminaliteta, haosa i nekog sveopšteg nezadovoljstva ovim beznađem! Evo i vlast se promijenila, ali nisam siguran da smo neki radikalan napredak uočili kada je ovo u pitanju… Rat završio a u glavama mnogih još uvijek ’92. Mi smo i uvijek ćemo biti u tranziciji. Nikad nećemo izaći iz te faze! Veliki je jaz između onih koji gledaju naprijed i onih koji tapkaju u mjestu! Manje više svugdje je uređenije nego kod nas. Zašto, ko održava ovakvo stanje nije mi jasno. Imaju li ti ljudi (ne znam ko su) svoje supruge, djecu, roditelje, unuke, rođake… Ako ne reagujemo sami sebi kopamo raku. Mi smo ti koje će prvo da opali po glavi ili džepu… Zar nije svima u interesu da se dovede stanje u red. Da možemo mirno i spokojno da šetamo ulicom. Kamere uvesti u svaki ćošak Opštine. Mislite da je to nešto neizvodljivo, nešto nemoguće?!? Donacije, projekti… Zašto svi spavamo i na poslu i u životu- čekamo da drugi to urade za nas… A nama je stalo da budemo bezbjedni… Nema oslanjanja na drugog! Nema čekanja!!! Pa ako treba i na mirne… Pročitaj više »