Divljanje u policijskoj stanici

0

ISTOČNO SARAJEVO – Muškarac sa inicijalima R.B. iz Trnova priveden je u alkoholisanom stanju u prostorije za zadržavanje, gdje je polomio krevet, pri čemu se povrijedio, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

R.B. je uhapšen juče, u 22.00 časa, zbog narušavanja javnog reda i mira. U toku je dokumentovanje predmeta i podnošenje izvještaja nadležnom tužilaštvu.

Nadležnom tužilaštvu podnesen je zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv lica čiji su inicijali B.P. sa Sokoca, koji je alkoholisanom stanju vrijeđao i ometao policijske službenike u vršenju javnih funkcija.

Lice čiji su inicijali V.Lj. prijavilo je juče, u 3.50 časova, Policijskoj stanici u Rogatici da mu je razbijen prozor na kući. Izvršen je uviđaj, a istraga je u toku.

Policija je na području CJB Istočno Sarajevo kontrolisala 142 vozila i vozača, te uručila 99 prekršajnih naloga, a iz saobraćaja isključila 21 vozača.

Zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola iz saobraćaja je isključeno 19 vozača, a zbog vožnje pod zabranom dva. Istek registracije bio razlog za isključenje pet vozila.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare