Danas pojačana kontrola saobraćaja

0

ISTOČNO SARAJEVO – U okviru kampanje „Vozi oprezno – ljetuj bezbrižno“ policijski službenici će danas na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo vršiti pojačanu kontrolu saobraćaja i vozačima dijeliti promotivne letke.

Kampanja, koju Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske organizuje u periodu od 1. jula do 31. avgusta ove godine, posvećena je bezbjednosti saobraćaja u sezoni godišnjih odmora i ima za cilj da se vozačima ukaže na obavezu poštovanja saobraćajnih pravila i propisa, te pridržavanja zakonskih ograničenja brzine kretanja vozila u saobraćaju.

Kampanja „Vozi oprezno – ljetuj bezbrižno“ biće realizovana i u narednom periodu i fokusiraće se na područja u blizini graničnih prelaza, kao i putnih pravaca kojima građani najčešće putuju prema moru.

CJB Istočno Sarajevo apeluje na vozače da voze oprezno, da poštuju saobraćajna pravila i propise i pridržavaju se zakonskih ograničenja brzine kretanja vozila, kako ne bi došlo do neželjenih posljedica, saopšteno je ovog Centra.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare