Dan opštine i krsna slava

0

Opština Pale proslaviće danas Dan opštine i krsnu slavu – Veliku Gospojinu, što je i slava Hrama Uspenja Presvete Bogorodice.

Obilježavanje Dana i krsne slave počeće u 9.00 časova liturgijom u Hramu Uspenja Presvete Bogoridice nakon čega će ulicama proći litija.

U 11.00 časova planirano je polaganje vijenaca na centralnom spomen-obilježju poginulim borcima u proteklom Odbrambeno-otadžbinskom ratu, a lomljenje slavskog kolača i slavski koktel obaviće se u Sportsko-poslovnom centru „Peki“ u 12.00 časova.

U večernjim časovima u okviru manifestacije „LJetna scena“, koja je organizovana povodom slave i Dana opštine, građane Pala očekuje veliki koncert na otvorenom Aleksandre Radović.

Generalni pokrovitelj manifestacije „LJetna scena na Palama“ je opština Pale.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/dan-opstine-pale-2016/] width=[54] height=[54] title=[Dan opštine i krsna slava] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com / Srna)

Save

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare