Ћосић са руководством Херцег Новог о званичном братимљењу

0

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић разговарао је данас са руководством општине Херцег Нови о званичном братимљењу ове двије локалне заједнице.
У посјети Херцег Новом, са Ћосићем борави и начелник општине Источно Ново Сарајево Јован Катић.

Ћосић је навео да Источно Сарајево и Херцег Нови већ дуго година његују пријатељство, које је формализовано Споразумом о сарадњи и пријатељству, саопштено је из Градске управе Источно Сарајево.

„Бројни наши људи су повезани на различите начине, од породичних веза до туризма, а сарадња двије управе успостављена је крајем октобра 2019. године потписивањем Споразума о сарадњи и пријатељству“, истакао је Ћосић.

Градоначелник Источног Сарајева је нагласио да су, након готово пет година створени услови за званично братимљење ове двије локалне заједнице, што ће омогућити још чвршће међусобне везе и најбољи могући оквир за успостављање конкретне сарадње у областима од обостраног интереса.

„Желим да захвалим предсједнику општине Херцег Нови Стевану Катићу на гостопримству и угодном разговору, увјерен сам да ћемо се ускоро поново вид‌јети и том приликом и формално потврдити братске везе које свакако већ годинама његујемо у пракси“, закључио је Ћосић.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare