Ćorić danas na Palama

4

Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljko Ćorić danas će na Palama razgovarati sa načelnikom opštine Boškom Jugovićem, te posjetiti Ski-centar „Ravna planina“ i mjesto izgradnje kružnog toka.

Sastanak Ćorića i Jugovića planiran je za 13.00 časova u kabinetu načelnika opštine, najavljeno je iz Ministarstva saobraćaja i veza Republike Srpske.

Snimateljima i foto-reporterima biće omogućeno snimanje kadrova na početku sastanka, a izjave za novinare predviđene su za 13.30 časova.

Ćorić će u 14.00 časova posjetiti mjesto izgradnje kružnog toka na magistralnom putu u blizini Osnovne škole „Pale“, a u 14.30 časova posjetiće Ski-centar „Ravna planina“.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Nadati se da će neko imati hrabrosti dotičnom gospodinu da pomene da bi trebalo bar neke puteve u našoj regiji rekonstruisati (reprojektovati) da vožnja do Bijeljine trenutno traje 4 sata po postavljenim ograničenjima a do Gacka bar isto toliko. Upoznajte ga koliko nesreća je na sebmićnom nivou na ovim dionicama. Nije riješenje kupovati samo radare. Dokle više vodanje po Jahorini i Ravnoj planini provozajte ga do Vlasenice da vidite koliko puta će povratiti u toj vožnji.

Da nebi povraćali, ONI taj put do Vlasenice ili do Gacka prelete helikopterom.

Ama ko nas „šiša“, mi smo iz Istočnog dijela RS?! Mi smo navikli??? na kozje puteve, ali zato se u Zapadnom dijelu putevi rekonstruišu i po nekoliko puta

dje se rekonstruisu isto sve svugdje