Чланови Џију-џицу клуба „Јахорина“ Пале: Стефан Суботић, Његош Јеркић, Коста Шуко и Нора Петровић прваци Балкана

0

Како пише на Фејсбук страници Џију-џицу клуба „Јахорина“ Пале у име репрезентације Републике Српске, Џију-џицу клуб „Јахорина“ из Пала је у периоду од 15.9. до 18.9.2023. године наступио на 18. Балканском првенству које је ове године одржано у Подгорици, Црна Гора.

Колико је ово престижно такмичење говори чињеница да је Балканско првенство било отвореног типа, те да је окупило такмичаре 21 државе из цијеле Европе и шире, 1280 најјачих и најспремнијих такмичара.

Чланови Џију-џицу клуба „Јахорина“ наступили су са 23 такмичара и том приликом освојили 10 вриједно заслужених медаља, тачније четири првака Балкана, три вицепрвака Балкана и три освајача бронзаних медаља и то:

1. Стефан Суботић – прво мјесто;
2. Његош Јеркић – прво мјесто;
3. Коста Шуко – прво мјесто;
4. Нора Петровић – прво мјесто;
5. Нора Петровић – друго мјесто, не waza;
6. Елена Терзић – друго мјесто;
7. Кристина Глуховић – друго мјесто;
8. Андрија Чворо – треће мјесто;
9. Сара Соковић – треће мјесто;
10. Тара Соковић – треће мјесто.

Још једном се доказало да се труд, одрицање, рад, ред, залагање, несебична посвећеност, свака проливена кап зноја наших такмичара, као и непреспаване ноћи проведене у путу и на такмичењима исплатилI и да је вриједило за овај тим, нашу земљу, нашу репрезентацију, нашу скромну кућу, пише на Фејсбук страници поменутог клуба. Овом приликом из паљанског клуба обавјештавају да је упис нових чланова увелико у току.

Извор и фото: Џију-џицу клуб „Јахорина“ Пале

Аутор: Чедо Матовић је рођен у селу Превила, општина Фоча. Пензионер, велики заљубљеник у спорт и природу и најстарији „бордер“ на Палама.

 

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare