CJB IS: Prijavljeno jedno krivično djelo

0

U toku protekla 24 časa na području Centra prijavljeno je jedno krivično djelo na teritoriji opštine Pale. Policijskoj stanici Pale, dana 31.01. ove godine, S.S. je prijavio da je, nakon što je ispred hotela „Nebojša“ na Jahorini zaustavio TMV „Kombi“ kojim je upravljao, nepoznati muškarac ušao u pomenuto vozilo i udaljio se sa lica mjesta. Patrola policije je nedugo nakon prijave pronašla navedeno vozilo na parking prostoru Ogorjelica. Izvršen je uviđaj. U toku je rad na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela. Nije registrovano narušavanje javnog reda i mira.

Evidentirano je pet saobraćajnih nesreća – u Palama i Trnovu sa većom materijalnom štetom i u Palama i I.N.Sarajevu(2) sa manjom materijalnom štetom.

Radnici policije kontrolisali su 200 vozila i vozača, podnijeli tri Zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka, uručili 70 prekršajnih naloga, legitimisali 15 lica, te iz saobraćaja isključili četiri vozača (tri zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola i jednog mlađeg vozača zbog vožnje poslije 23,00 časova) i dva neregistrovana vozila.

OSTALI DOGAĐAJI

Policijskoj stanici Pale, dana 31.01. ove godine, oko 14,45 časova prijavljeno je da se na području OC Jahorina pokrenula snježna lavina i da je jedno lice smrtno stradalo. Po ovlaštenju i u prisustvu dežurnog tužioca, radnici krim policije su izašli na lice mjesta gdje su zatekli radnike Gorske službe spasavanja koji su izjavili da su na pomenutom lokalitetu, van skijaške staze, na snoubordovima skijala dva muškarca i jedna žena. Prema njihovoj izjavi nakon pokretanja lavine, T.C.(1983) je smrtno stradala dok su se D.V.(1983) i T.Č.(1985) uspjeli spasiti. Tijelo nastaradale djevojke prevezeno je u mrtvačnicu KC Kasindo gdje će danas biti izvršena obdukcija.

(TV IS)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare