Bulajić nije imenovan za direktora „Romanije“

0

SOKOLAC – Direktor „Šuma Republike Srpske“ Risto Marić izjavio je danas da Rajko Bulajić nije imenovan za direktora Šumskog gazdinstva „Romanija“ Sokolac.
„Šume Republike Srpske“ raspisale su konkurs za direktore šumskih gazdinstava, među kojima je i `Romanija` Sokolac. Na konkurs za direktora ovog gazdinstva prijavila su se dva kandidata, jedan od njih je Bulajić, a još se nismo odlučili ko će obavljati ovu funkciju“, rekao je Marić novinarima u Banjaluci.

On je naveo da se moraju poštovati određene zakonske procedure, nakon kojih će biti izvršena imenovanja u šumskih gazdinstvima.

„Da li će Bulajić biti imenovan ili neko drugi biće poznato naredne sedmice. O današnjim protestima u Sokocu nisam informisan“, dodao je Marić.

Članovi Udruženja drvoprerađivača Sokolac i velika grupa građana organizovali su jutros protest upozorenja ispred Generalne direkcije Javnog preduzeća šumarsta „Šume Republike Srpske“ kojim izražavaju nezadovoljsto zbog izbora Rajka Bulajića za direktora Šumskog gazdinstva „Romanija“ Sokolac.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare