Brčkalo: Čeka nas veliko spremanje poslije 12. oktobra

0

Kandidat za narodnog poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz izborne jedinice 8 Miroslav Brčkalo juče je u Palama zajedno sa simpatizerima i članovima ove partije razgovarao sa sugrađanima i promovisao svoj izborni program.

„Apsolutno sam zadovoljan kampanjom, jer smo sve zacrtano ostvarili. Nismo vodili „kampanju pod šatorima“ i nismo sugrađanima kucali na vrata moleći za glasove, već smo razgovarali sa ljudima o njihovim osnovnim životnim pitanjima i problemima sa kojima se suočavaju“, izjavio je Brčkalo.

Prema njegovim riječima, ova partija se trudila da bude jasna i precizna.

„Oštro smo kritikovali sve negativne pojave, ali smo zauzvrat predlagali konkretna rješenja. Imamo dosta pozitivnih reakcija sa terena. Lično sam dobio veliku podršku svojih sugrađana i očekujem najbolji mogući rezultat.“

Brčkalo poslije debate kandidata za predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i Ognjena Tadića smatra da je sada jasno da će Ognjen Tadić biti novi predsjednik Republike Srpske, kao i da će Mladen Ivanić biti srpski član Predsjedništva BiH i da te promjene niko ne može zaustaviti.

„Svjesni smo težine situacije koja nas čeka nakon 12. oktobra. Čeka nas veliko spremanje Republike Srpske i znamo što ćemo raditi u prvih mjesec dana vlasti, u prvoj godini i u čitavom mandatu“, zaključio je Brčkalo.

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare