Bolnici „Srbija“ i Domu za starija lica donirano 175 posteljina

0

ISTOČNO SARAJEVO – Crveni krst Republike Srpske danas je Bolnici „Srbija“ i Domu za starija lica u Istočnom Sarajevu donirao ukupno 175 kompleta posteljina vrijednih 3.640 KM.
Generalni sekretar Crvenog krsta Đoko Mihajlović rekao je novinarima da su donacije realizovane iz sopstvenih sredstava koja je Crveni krst uštedio.

„Mi smo na našem Republičkom odboru donijeli odluku da pomognemo bolnicama i ustanovama u Republici Srpskoj, kako bi uslovi za boravak u njima bili prijatniji i udobniji. Ovim skromnim poklonom želimo da opravdamo našu misiju“, naglasio je Mihajlović.

On je istakao da je u Republici Srpskoj obuhvaćeno 29 ustanova kojima će Crveni krst donirati posteljine i ostalu opremu, za šta je obezbijeđeno 65.000 KM.

Nebojša Šešlija, direktor Bolnice „Srbija“ kojoj je donirano 100 posteljina, zahvalio je Crvenom krstu Srpske na veoma korisnoj donaciji, navodeći da su posteljine neophodne za nesmetan rad ove ustanove jer je riječ o potrošnom materijalu za koji ova ustanova mora da izdvaja znatna finansijska sredstva.

Zahvalivši za daniranje 75 posteljina, direktor Doma za starija lica Istočno Sarajevo Miljan Sladoje naglasio je da ova ustanova ima redovnu i plodonosnu saradnju sa Crvenim krstom.

(www.palelive.com/Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare