Bogat kulturni sadržaj u protekloj godini

0

ZVORNIK – Za Dom kulture u Zvorniku ova godina je bila uspješna jer je svojim radom opravdao ulogu koju ima u oblasti kulturnog života opštine, izjavio je vršilac dužnosti direktora ove ustanove Dušan Petrović.

„Ostvarili smo 150 kulturnih i omladinskih događaja, odnosno svaka dva i po dana imali smo pozorišnu predstavu, bioskopski film, književno veče, izložbu ili neki drugi događaj“, naveo je Petrović.

On je podsjetio da je održan i Treći pozorišni „Komedija fest“, te da je Dom kulture bio i organizator ovogodišnjeg tradicionalnog „Zvorničkog ljeta“.

„Ove godine, nakon petnaestak godina, uspjeli smo ponovo otvoriti bioskop i imali smo redovne bioskopske projekcije, kao i revije ruskog, italijanskog i francuskog filma. Zbog svega toga ocjenjujem ovu godinu kao uspješnu za našu ustanovu i nadamo se da će i predstojeća godina biti isto tako uspješna“, rekao je Petrović.

Prema njegovim riječima, Dom omladine je i mjesto gdje omladinske i druge organizacije redovno održavaju svoje sastanke, i svi njegovi kapaciteti su maksimalno na raspolaganju svima koji se bave poslovima od opšteg dobra.

„Taj značaj su prepoznali i u lokalnoj Skupštini i odobrili su veći budžet za ovu ustanovu u 2013. godini“, istakao je Petrović, dodavši da će u narednoj godini iznaći način kako da građani dobiju redovan mjesečni repertoar Doma omladine.

Povodom uspješnog završetka godine u Domu omladine večeras je održan banket kojem su prisustvovali prijatelji ove ustanove.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare