Bez struje veći dio opštine

0

SOKOLAC – Veći dio opštine Sokolac danas će od 9.00 do 18.00 časova biti bez električne enegije zbog planiranih radova na trafostanici.


U sokolačkoj Radnoj jedinici „Elektrodistribucije“ Pale kažu da će 9.00 do 18.00 časova bez napona biti kompletna trasa dalekovoda Kaljina, tako da će bez struje biti 15 naselja na mjesnom području Kaljina i Neorići od Pediša do Bara.

Bez napona će ostati i dalekovod „Novo Selo“, a bez struje šest sela na mjesnom području Knežina od Berkovića do Babina.

Kompletna trasa dalekovoda „Auto-baza-Žljebovi“, takođe, će biti bez napona, a bez struje potrošači prigradskih naselja Knežinska, Laze, Đurkovića Brdo i sedam sela na mjesnom području Margetići od Vidrića do Mičivoda.

Bez struje će ostati i potrošači 15 sela koji se snabdijevaju sa dalekovoda Sokolovići od Gazivoda do Berega.

Trasa dalekovoda UNIS, takođe, će ostati bez napona, a električnu energiju neće imati osam sela na području Glasinačkog polja i tri naselja na području Podromanije.

Rukovodilac elektrodistributivne Radne jedinice Sokolac LJubomir Vasković rekao je da će električnu energiju imati potrošači u gradskom naselju Sokolac, područje Ravne Romanije i trafostanica sa koje se napajaju crpne pumpe na vrelu Bioštice.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare