Bespravno zamjenjena brava na prostorijama SNS-a

0

ISTOČNO SARAJEVO – Lice čiji su inicijali D.T. prijavilo je policiji da je lice D.K. bespravno promijenilo bravu na ulaznim vratima Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Foči.

U toku je istraga, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Policijskoj stanici Istočno Sarajevo muškarac čiji su inicijali R.L. prijavio je da mu je u toku noći sa parking prostora u Karađorđevoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu ukraden automobil „golf dva“.

U toku je preduzimanje potrebnih mjera i radnji radi pronalaženja vozila i počinioca.

Policija u Višegradu podnijela je zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv R.N. zbog toga što je u porodičnoj kući fizički napao suprugu T.N.

U posljednja 24 časa evidentirano je pet saobraćajnih nezgoda – tri u Istočnom Novom Sarajevu i dvije u Istočnoj Ilidži, a za posljedicu su imale manju materijalnu štetu.

Radnici policije kontrolisali su 132 vozila i vozača, uručili 81 prekršajni nalog, legitimisali 14 lica, te iz saobraćaja isključili tri vozača.

Dva vozača isključena su zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, a jedan zbog vožnje prije sticanja zakonskog prava, dok su isključena tri vozila – dva tehnički neispravna i jedno neregistrovano.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare