Banjalučanka povrijeđena pri padu sa skiborda

0

Banjalučanka čiji su inicijali V.T./27/ povrijeđena je prilikom pada sa skiborda na Jahorini i smještena je u Univerzitetski klinički centar u federalnom Sarajevu. Ona je zadobila povrede glave i ramena u nesreći koja se dogodila sinoć oko 22.00 časa. V.T. je kolima hitne pomoći prevezena u Dom zdravlja na Palama, a odatle upućena i Bolnicu Istočno Sarajevo, gdje su joj uradili ce-te glave, nakon čega je prebačena u Univerzitetski klinički centar Sarajevo.


Povrijeđenu je pronašao član Gorske službe spašavanja Konjic koji je na ovoj planini bio sa članovima Gorske službe spašavanja Jahorina.

Član Gorske službe spašavanja Jahorina Miro Kalem rekao je Srni da je djevojka pronađena tridesetak metara od objekta u kome su smješteni gosti iz Konjica.

„U neposrednoj blizini objekta vidjeli su da leži nepoznata ženska osoba koja je skibordom udarila u kamen. Odmah su me obavijestili da je bez svijesti. Pozvali smo Dom zdravlja na Palama. U međuvremenu su spacioci iz Konjica i članovi Gorske službe spašavanja Zenica djevojci sanirali povrede glave i namjestili rame“, precizirao je Kalem.

On je dodao da su kasnije saznali da je povrijeđena prije nesreće bila u ugostiteljskom objektu blizu ski-staze, naglašavajući da su članovi Gorske službe spašavanja Jahorina i članovi Redarske službe Olimpijskog centra Jahorina, prije zatvaranja ski-centra obišli sve staze i utvrdili da niko na njima nije ostao.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare