Banjalučani pobjednici na ekipnom prvenstvu

0

SOKOLAC – Streljački klub „Nikola Bokan“ iz Banjaluke pobijedio je na Ekipnom seniorskom prvenstvu Republike Srpske u gađanju vazdušnom puškom, koje je danas održano na Sokocu.

Drugo mjesto osvojio je Streljački klub „Krajiški borac“ iz Banjaluke, a treće mjesto Omladinski streljački klub „Leotar“ iz Trebinja. Prvoplasiranim ekipama dodijeljeni su pehari.

Najbolji je bio Siniša Perić iz „Krajiškog borca“ iz Banjaluke, kome je pripala zlatna medalja. Srebrna medalja pripala je Branimiru Čakareviću, članu Streljačkog kluba „Nikola Bokan“, a bronzanu Momir Vuković, član „Mladosti“ iz Gacka.

U konkurenciji seniorki prvo mjesto pripalo je Streljačkom klubu „Mladost“ iz Gacka, drugo mjesto Streljačkom klubu „Glasinac“ sa Sokoca, a treće klubu „Rogatica“ iz Rogatice.

Najbolja u konkurenciji seniorki bila je Jelena Šarović koja je osvojila zlatnu medalju, srebrenu medalju osvojila je Jelica Vuković, a bronzanu Milijana Bošković. Sve tri prvonagrađene su članovi Streljačkog kluba „Mladost“ iz Gacka.

U konkurenciji seniora takmičilo se šest klubova iz Republike Srpske, a u konkurenciji seniorki nastupile su četiri ženske ekipe.

Organizator takmičenja je Streljački savez Republike Srpske, a domaćin Streljački klub „Glasinac“ sa Sokoca.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare