Avramović: Autobus za 70. rođendan FK „Sutjeska“

0

FOČA – Predsjednik Asocijacije „Fudbal frends“ iz Beograda Zoran Avramović pokrenuo je inicijativu da dobrovoljnim prilozima Fočaka, ma gdje da žive, bude kupljen autobus Fudbalskom klubu „Sutjeska“ iz Foče koji ove godine slavi sedam decenija postojanja.
Avramović, koji je rođen u Foči, a već dugo živi i radi u Beogradu, pozvao je svoje zemljake da se uključe u akciju da bi se pomoglo fočanskom prvoligašu „Sutjesci“ da smanji visoke troškove takmičenja.

„Opština iz godine u godinu izdvaja znatna sredstva finansirajući prevoz, kako seniora, tako i brojnih mlađih selekcija na takmičenja bez kojih nema ni klubova. To su veliki troškovi, koje ni jači ne bi mogli lako da pokriju“, ističe Avramović.

On navodi da je potrebno strpljivo, marljivo i transparentno izdvajati sredstva koja će biti namjenski iskorištena za kupovinu autobusa.

„Račun je otvoren kod Hipo Alpe Adrija banke Banjaluka. Priliv sredstava biće praćen iz dana u dan, a informacije o svakoj uplati, prikupljenim i uloženim sredstvima biće objavljene na zvaničnom sajtu opštine, u medijima i na društvenim mrežama“, objasnio je Avramović.

Avramović, koji je i direktor marketinga Odbojkaškog saveza Srbije, naglasio je da sve Fočake, ma gdje da žive, za „Sutjesku“ vežu snovi, divna drugarstva i lijepe uspomene.

Asocijacija „Fudbal frends“, koju vodi Avramović, poznata je kao osnivač i organizator istoimenog međunarodnog omladinskog fudbalskog turnira na kojem su do sada učestvovale ekipe iz Engleske, Holandije, Austrije, Grčke, Poljske, Bugarske i zemalja bivše Jugoslavije, koji će ove godine 12. put biti održan u Foči.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare