Autom slomio kuk pješaku

0

Paljanska policija podnijeće nadležnom tužilaštvu izvještaj protiv lica čiji su inicijali M.C, koji je u saobraćajnoj nesreći na Palama polomio kuk pješaku sa inicijalima B.V.

Policijskoj stanici Pale juče je prijavljeno da je u Dom zdravlja dovezen B.V, koji je izjavio da ga je povrijedio nepoznati vozač, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Saobraćajna nezgoda dogodila se oko 12.00 časova u Ulici srpskih ratnika na Palama, a policija je utvrdila da je pješak oboren vozilom “golf dva” kojim je upravljao M.C.

Po ovlašćenju dežurnog tužioca izvršen je uviđaj i naloženo vještačenje tehničke ispravnosti vozila, a nakon kompletiranja predmeta će protiv M.C. biti podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu.

Pripadnici Policijske stanice Rogatica rade na identifikaciji nepoznatog izvršioca koji je podmetnuo požar u preduzeću “Drvolik” Plješevica u opštini Rogatica.

Požar manjih razmjera, koji je policiji prijavio vlasnik preduzeća M.P. izbio je u srijedu u 23.55 časova, u magacinu preduzeća.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca, inspektori za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo izvršili su uviđaj i konstatovali da je požar, najvjerovatnije, podmetnut.

U požaru nije bilo povrijeđenih lica, a na objektu je pričinjena manja materijalna šteta.

(www.palelive.com / Srna)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments