Asfaltirana Ulica srpskih ratnika prema Podvitezu

4

Na Palama je završeno asfaltiranje Ulice srpskih ratnika prema Podvitezu, za šta je Vlada Republike Srpske obezbijedila 100.000 KM.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović, koji je danas bio na završetku asfaltiranja, rekao je novinarima da se sada povezuje put prema Podvitezu, ali i naselje Repca sa Pala.

Jugović je naveo da svake godine imaju nastavak radova na izgradnji i rekonstrukciji puteva, te da će se nastaviti ulagati u infrastrukturu.

Ukupna vrijednost projekta rekonstrukcije Ulice srpskih ratnika, koja je jedna od glavnih i najvećih paljanskih ulica, iznosi 300.000 KM, a sredstva su obezbijeđena putem Vlade Srpske.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
4 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Koliko metara su asfaltirali ove godine? Ovim tempom do Podviteza ce stici 2095.
Ja sile i drzave

Živjeli izbori! Treba ih svake godine održavati, bili bi kao Švajcarska po uređenosti 😀

Naravno da je lepo citati ovake vesti, ali je tesko prihvatiti da je to samo pola istine.. Naime deo puta od novozavrsenog dela Ulice srpskih ratnika pa do raskrsca za naselje Repca je u međuvremenu u tako lošem stanju, a deo od raskrsnice za Repca pa do odvajanja puta za naselja Donji i Gornji Javor je u katastrofalnom stanju. Tu se moram pitati da li su tamo naseljeni stanovnici Paljanske opštine, manje vredni ili tako malobrojni da za lokalne politicare neprestavljaju jak biracki potencijal.
Nekada bi bilo pametnije uraditi samo prave kanale pored puteva, nego asfaltirati deonce puta ili nasipati sljunak, koji pod ovde vladajucim klimatskim prilikama predstavljaju godinu za godinom investicije u Nirvanu. Ja licno dozivljavam ove prozese nelogicnosti preko 22 dve godine.

U nadi da ce stanovnici Donjeg i Gornjeg Javora konacno dobiti jos ove godine barem uradjene putne kanale.

Pozdravi Aleksandra Vohrer

Konačno je asfaltirana, odnosno rekonstruisana ul. Sr. Ratnika u samom centru Pala, ali nažalost nije zabranjen saobraćaj teretnim vozilima.
Naime, kroz najuži centar Pala, ovom ulicom, tutnje šleperi, balvanaši, bageri…, što je nedopustivo. Nekada, kada su Pale bile znatno manje, da nekažem selo, teretni saobraćaj je bio zabranjen od restorana BIT do raskrsnice kod crkve, a sada katasrofa…