Ana Štajdohar otvara ski sezonu na Jahorini

0

Na Jahorini će sutra 13. decembra, zvanično biti otvorena zimska turistička sezona 2013/2014. godine, saopšteno je iz Olimpijskog centra “Jahorina”.

U okviru manifestacije, koja počinje u 19.00 časova u Hotelu “Bistrica”, biće uručeni sezonski ski-pasovi olimpijcima, a turističke organizacije Istočno Sarajevo i Banjaluka potpisaće protokol o saradnji.

Olimpijski centar “Jahorina” je za subotu, 14. decembra, za sve skijaše obezbijedio besplatno skijanje, a u petak, 13. decembra, i nedjelju, 15. decembra, promotivna cijena ski-pasa iznosiće 20 KM.

Olimpijski centar “Jahorina” i kompanija “M:tel” će u subotu, 14. decembra, na stazi Poljice za sve ljubitelje planine i skijanja organizovati manifestaciju “Dan za ljubav na Jahorini”, gdje će sve prisutne zabavljati Ana Štajdohar, a svi koji su zaljubljeni imaće priliku da na velikom zidu ispišu ljubavne poruke. Program počinje od 10:00 h.

Na kraju koncerta Ana Štajdohar će odabrati poruku koja joj se najviše dopala, a srećni par biće nagrađen poklon-paketom “M:tela”.

Svi koji žele moći će da uživaju uz čašu kuvanog vina i čaja.

Olimpijski centar “Jahorina” je za sve ljubitelje skijanja do 20. decembra snizio cijene dnevnog ski-pasa koje će iznositi 24 KM, a ski-pas od četiri časa skijanja koštaće 20 KM.

Ove godine su uvedeni novi ski-pasovi od 30 časova koji koštaju 207 KM i 60 časova po cijeni od 397 KM.

Cijene polupansiona u Hotelu “Bistrica” su od 66 do 88 KM u zavisnosti od vremenskog perioda.

Hotel “Bistrica” organizuje i doček Nove godine, gdje će goste zabavljati bend “Žaoke” iz Beograda, a cijena je 60 KM.

Povodom početka zimske turističke sezone, u utorak, 17. decembra, biće organizovan dolazak predstavnika 20 turoperatora iz Rusije na Jahorinu, a gostima će svoju ponudu predstaviti Olimpijski centar “Jahorina”, Turistička organizacija grada Istočno Sarajevo i Hotel “Vučko”.

Istog dana u 19.00 časova planirana je i konferencija za novinare, a u 20.00 časova svečana večera, kada će goste pozdraviti ambasador Ruske Federacije u BiH Aleksandar Bocan-Harčenko.

(www.palelive.com)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments