Aktivni lopovi

0

Na području Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo u protekla 24 časa prijavljene su tri krađe – po jedna u Istočnom Novom Sarajevu, na Palama i u Foči.

Na teritoriji opštine Istočno Novo Sarajevo nepoznata lica provalila su u trafiku vlasništvo AD Fabrika duvana Banjaluka i iz unutrašnjosti otuđila neutvrđenu količinu cigareta i druge robe, saopšteno je iz CJB.

Izvršen je uviđaj i istraga je u toku.

Nepoznati izvršilac ili više njih provalio je na Palama u samoposlugu „Bartula“, razbivši staklo izloga. Iz samoposluge je ukradena kasa u kojoj se nalazilo 110 KM.

U toku je rad na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela.

Policijskoj stanici Foča prijavljeno je da su u mjestu Kuta sa porodičnih imanja vlasništvo M.R. i R.G. nepoznata lica otuđila veću količinu željeznog materijala, električni šporet i šporet na čvrsto gorivo.

Na Palama su nepoznata lica upotrebom čekića razbila staklo na izlogu sportske kladionice „Bet lajv“.

Policijski službenici u Rudom podnijeli su zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv S.R. i S.P. zbog toga što su prijetili napadom na život i tijelo D.B.

Na području CJB Istočno Sarajevo u protekla 24 časa evidentirane su tri saobraćajne nezgode – dvije na Palama i jedna u Istočnom Novom Sarajevu, koje su za posljedicu imale lakše tjelesne povrede i manju materijalnu štetu.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare