Akcija čišćenja grada: Mladi fudbaleri zasukali rukave

0

SOKOLAC – U akciju proljećnog čišćenja Sokoca uključili su se i mladi fudbaleri OFK „Glasinca 2011“.

Oni su danas, a i prethodnih dana, čistili prostor oko stadiona „Bara“ i drugih sportskih terena, ali i neke druge dijelove grada.

Mi smo klub ovog grada i djecu učimo ne samo da igraju fudbal, nego da vole svoj grad i da to pokažu učešćem u ovakvim akcijama. Naši mladi fudbaleri čistili su, ne samo prostor oko fudbalskog stadiona, nego i oko sportske dvorane i drugih terena, a dvadesetak naših mladih fudbalera čistilo je i prostore u centru grada, oko lamela i košarkaškog igrališta. U ovim akcijama učestvuju i ostali sokolački sportisti – iz atletskog, odbojkaškog i drugih klubova. To je za svaku pohvalu, jer je ovo prilika da se odužimo opštini koja finansijski pomaže rad naših klubova, rekao je Milan Renovica, šef stručnog štaba OFK „Glasinca 2011“.

On je najavio da će početkom maja dvije ekipe mladih fudbalera ovog kluba, godište 2001. i 2002, učestvovati na turniru u Arilju, gdje će se pojaviti i mladi fudbaleri Crvene zvezde i Partizana.

Renovica je pozvao sokolačke ljubitelje fudbala da u subotu dođu na stadion „Bara“, na prvenstvenu utakmicu Druge fudbalske lige, grupa istok, u kojoj će OFK „Glasinac 2011“ dočekati lidera na tabeli „Goricu“ iz Pučila. Utakmica počinje u 16 časova.

(www.palelive.com / www.opstinasokolac.net)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare