ADRENALIN DJ FEST je promocija Jahorine

0

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Vinko Radovanović rekao je Srni da grad podržava prvi “Adrenalin di-džej fest“ koji će biti održan od 16. do 18. marta na Jahorini, jer ovaj muzički festival predstavlja turističku promociju planine i privući će veliki broj mladih ljudi.
“Neki od njih prvi put će doći na Jahorinu i upoznati se sa njenim ljepotama. Naš cilj je da ti mladi ljudi nastave dolaziti“, rekao je Radovanović, naglasivši da će grad Istočno Sarajevo, opština Pale i Vlada Rrepublike Srpske finansijski podržati ovu manifestaciju.

Radovanović je istakao da se, osim za mlade, moraju organizovati manifestacije i za ostale ciljne grupe, te dodao da grad planira da napravi plan kulturnih dešavanja na Jahorini da bi za sve imali po nešto u periodu zimske turističke sezone.

Prema njegovim riječima, “Adrenalin di-džej fest“ u budućnosti bi trebalo da se održava dva puta godišnje na Jahorini, na početku i kraju sezone, u decembru i martu, da bi upotpunili turističku sezonu i privukli što veći broj gostiju na Jahorinu.

Festival će trajati tri dana i sastojaće se od dva dnevna i dva velika noćna partija, sa after partijem, u zatvorenom prostoru u hotelu „Bistrica“.

Dvije večeri festivala su podijeljene na takmičarsku, gdje će nastupiti 20 di-džejeva i revijalnu, gdje će nastupiti šest di-džejeva, pobjednik takmičarske večeri i gost iznenađenja.

Takmičarima je obezbijeđen besplatan boravak u hotelu „Bistrica“ na Jahorini, a pobjednik će dobiti poklon-bon od 5.000 KM.

Ulaznice za festival prodaju se po cijenama od 45 evra, gdje su uračunata dva noćenja sa doručkom i ulaznice za svih pet događaja, kao i ulaznice po cijeni od 15 evra za sve događaje.


(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare