Akcija proljećnog čišćenja

5

Direktor preduzeća „Komunalno“ sa Pala Komo Simović rekao je da je u toku akcija proljećnog čišćenja grada koju opština organizuje svake godine.

„Očistili smo prvo sve slivnike, zatim ulice, pa skidamo sav abrazivni materijal kojim smo tokom zime posipali ulice. Izvršićemo i pranje svih paljanskih ulica, kao i saniranje udarnih rupa na asfaltnim površinama“, izjavio je Simović za Srnu.

Kabasti otpad preduzeće „Komunalno“ odvozi ponedjeljkom i petkom, pa Simović apeluje da građani otpad iznose neposredno prije odvoza ili dan ranije.

On je dodao da je većina građana savjesna, ali imaju problem sa određenom grupom koja pored kontejnera ostavlja otpad, a u kojem je dozvoljeno samo kućno smeće.

Simović je istakao da radnici ovog preduzeća rade 24 časa, te da su na raspolaganju svim građanima.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
5 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Mozete li u cilju sredjivanja nase Opstine da se naspe sodor na blato ispred popiceve zgrade preko zlatnih zita. Iz razloga sto se auti parkiraju i raznose blato.

Zasto tako niska ocekivanja? Moze li da se poploca ili asfaltira? To je rjesenje.

Od koga je i to je previse traziti.

Valjda će se u ovoj „akciji“ konačno ukloniti oni stolovi na šetalištu gdje su se nekad prodavale knjige…ispod onih prljavih i pocjepanih folija te raznog smeća i korova ispod njih, samo što još ne vire krokodili!

Ehehehe…., najljepši ukras Pala su naše dvije fontane! Ne zna se koja je uređenija, atraktivnija, čistija…i što je najvažnije, u funkciji su tokom cijele godine! E baš su na ponos grada.