Bez struje tridesetak domaćinstava

0
Ilustracija
Ilustracija

SOKOLAC – Snježno nevrijeme na području Sokoca ostavilo je bez struje tridesetak potrošača u selima Kalauzovići i Vrhovine, a na ostalim trafo područjima snabdijevanje je uredno, rekli su Srni u elektrodistributivnoj Radnoj jedinici Sokolac.

U ovoj radnoj jedinici ističu da su jutros uspjeli otkloniti prekid u napajanju tafo područja Bare na desetkilovoltnom dalekovodu Kaljina i da će kvar na istom dalekovu na trafostanicama Vrhovine i Kalauzovići biti popravljen do kraja dana.

Stručni saradnik za lokalne puteve u opštini Sokolac Milanko Dobrilović kaže da se u gradskom naselju Sokolac od ranih jutarnjih časova čiste svi prioritetni pravci prvog i drugog reda, i da će se nakon toga nastaviti sa čišćenjem ulica i naselja trećeg i četvrtog prioriteta prema nedavno usvojenom programu održavanja lokalnih saobraćajnica i ulica u Sokocu.

On je naglasio da su mašine preduzeća „Romanijaputevi“ od ranih jutarnjih časova upućene prema centrima svih 12 mjesnih zajednica, na području ove opštine.

Jedino je na putnom pravcu Sarajevo-Rogatica, preko Romanije trenutno zabranjen saobraćaj za teretna vozila sa prikolicom i šlepere.

Vodosnabdijevanje potrošača na području opštine Sokolac je uredno, saopšteno je iz Područnog odjeljenja civilne zaštite Sokolac.

Iz hidrometeorološke stanice Sokolac su saopštili da je visina snijega na Sokocu 26 centimetara, a jutarnja temepratura minus 12 stepeni.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare