Roma ponovo na čelu!

0

Pred oko 400 gledalaca po idealnom vremenu za igru, danas je na Palama savladan „Rudar“ iz Ugljevika, rezultatom 3:0. Sa ovom pobjedom fudbaleri „Romanije“ ponovo izbijaju na čelo, pošto su fudbaleri „Podrinja“ iz Janje savladali kod kuće Napredak iz Šepka sa 1:0.

Već u trećem minutu utakmice, sa desne strane loptu je ubacio Vilaret, Knežević mirno prima loptu na ivici šesnaesterca i prosljeđuje je Blagojeviću na nekih šest metara od gola, a ovaj šutira iz okreta za 1:0 na samom otvaranju meča.

Protekle sedmice „Roma“ je radila na uigravanju veznog reda, što se vidjelo u nastavku. „Roma“ je potpuno dominirala na sredini terena i vješto isturala po boku bekove Novakovića sa desne i Pljevaljčića sa lijeve strane. U desetom minutu ponovo dobra šansa za naše igrače. Dobar pas Aleksića u prostor, prihvata Blagojević, koji hita ka golu, ali za malo je neprecizan.

16´ minut igre, ponovo dobar pas Aleksića ka Blagojeviću koji zajedno sa Kneževićem ima 2:1, ali prevelika želja za asistencijom spašava „Rudar“. Vać iz kornera, glavom šutira Vilaret, ali gostujući golman odlično brani.

„Roma“ steže obruč što se isplatilo 2´ minuta kasnije, kada je Knežević centrirao, loptu propustio Blagojević, a Aleksić je mirno pospremio u mrežu za 2:0. U nastavku, upadljiva igra domaćina, izaziva aplauze i osmjehe na tribinama. U nekoliko navrata na gol šutiraju Krezović i Aleksić, ali bez promjene rezultata. 

U drugom poluvremenu „Roma“ kreće agresivnije u napad i već u 50´ minutu Vilaret probija po desnoj strani, ostavlja povratnu loptu za Krezovića koji postiže prelijep gol i svoj prvi u rominom dresu. U nastavkupregršt šansi za „Romu“, ali se ističe gostujući golman, koji je danas bio najbolji pojedinac u redovima Rudara.

u 65´ minutu sa samo 3 metra, brani udarac Blagojevića, a nekoliko minuta kasnije i udarac glavom Kreštalice iz kornera sa desne strane.

U nastavku u igru ulaze Erić, koji mijenja Blagojevića, Savić – Vilareta i Granzov – Aleksića.

Igralo se uglavnom na sredini terena, bez previše zalaganja na obje strane. Vrijedi pomenuti i dvije dobre šanse koje je u nastavku imao „Rudar“, ali je šuteve sa samo 7-8 metara zaustavio Babović.

„Roma“ u sledećem kolu putuje u Miliće, poželimo joj puno sreće.

Za Romaniju su igrali: Babović, Kreštalica, Gutalj, Pljevaljčić, Novaković, Aleksić (80´ Granzov) , Krezović, Delipara, Vilaret (75´ Savić) , Blagojević (70´ Erić) , Knežević. (70´ Erić)

Fotografije sa meča možete pogledati u  fotogaleriji.

www.palelive.com

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare