Juniori „Romanije“ slavili u Sarajevu

0

U meču 8. kola Omladinske lige FS KS juniori Romanije igrali su na Koševu protiv trećeplasirane ekipe prvenstva „Bosne Sema“. Poslije sigurne igre i velike borbenosti sasvim zasluženo slave Paljani razultatom 0:2 / 0:2.

Prvo poluvrijeme proteklo je u znaku izabranika Srđana Kusmuka. Prvo je kapiten Romanije Aleksa Cerovina u 11. minuti susreta matirao odbranu Sarajlija. Prednost je duplirao u 38. minuti „evro golom“ Luka Simić snažnim udarcem sa 20 metara. Lopta je skinula paučinu gdje se sastaju prečka i stativa i to je ispostavilo se na kraju bilo za konačnih 0:2.

U nastavku utakmice stvarane su prilike pored golom Romanije, ali svoj dan ima nesavladivi Nikola Lazarević. U 61. minutu zbog crvenog kartona Nemanje Vuksanovića plavi su bili i brojčano slabiji pa bodovi imaju i veću težinu. Pored strijelaca, posebnu ulogu u slavlju imaju, Miloš Koroman i Dejan Obradović.

Juniori Romanije igrali su u sastavu: Nikola Lazarević, Darko Šarović, Miloš Koroman, Ognjen Jevtović (46 Igor Ilić), Nemanja Vuksanović, Dejan Obradović, kapiten Aleksa Cerovina,, Luka Simić, Strahinja Jakovljević, Mihailo Drobnjak (69 Đorđe Lazić), Nemanja Plakalović (74 Nemanja Brčkalo) Trener: Srđan Kusmuk

U sljedećem 9. kolu u subotu 5. novembra od 11.30 sati u Palama juniori Romanije dočekuju Ozren iz Semizovca.

(www.palelive.com)

Autor:

Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji „border“ na Palama.

 

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare