Janja: Ovoga puta nam Prva liga neće izmaći!

0

Fudbalski klub „Romanija“ u prvom meču baraža u subotu 31.jula u 17 i 30 na Palama dočekuje starog poznanika, ekipu „Podrinja“ iz Janje. Utakmica je najavljena kao spektakl i duel dva velika rivala, ali i sportska prijatelja, koju će obezbjeđivati veliki broj policajaca, jer je najavljen dolazak gostujućih navijača. Ekipa „Romanije“ se poprilično konsolidovala nakon velike krize koja je zadesila klub. U pripremnom meču je lagano pobjeđena „Crvena Zemlja“ iz Nove Vesi i naša ekipa spremno dočekuje „Podrinje“.

Na svakom koraku se mogu zateći i navijači koji se užurbano okupljaju u najavljuju navijanje i podršku „Vučici“, a zvanično okupljanje navijača će biti ispred Cekovića kuće u 16 časova na dan utakmice. Prema nezvaničnim informacijama pripremaju se i zastave koje će uljepšati fudbalsku atmosferu.

Protivnik stiže na Pale potpuno spreman, atmosfera među igračima je odlična. Fudbalska groznica uveliko trese Janju i na svakom koraku se samo priča o duelu sa „Romanijom“. Šef Stručnog štaba tima iz Janje Boško Tonković je za Fokus izjavio: „Godinama je tako u ovoj fudbalskoj sredini, jer je ekipa nekoliko posljednih sezona stalno bila pri samam vrhu na drugoligaškom Istoku i koju je samo jedan korak dijelio do plasmana u elitno društvo. Sada je ta euforija još veća, što nije čudo, jer smo odustajanjem „Napretka“ iz Donjeg Šepka iznenada dobili priliku da dođemo do prvoligaškog takmičenja. Na svakom koraku se priča o predstojećim utakmicama s „Romanijom“, to je glavna tema i svi se nadamo da nam ovog puta Prva liga neće izmaći.“

Na kraju poziv svim ljubiteljima fudbala da u subotu dođu na stadion i podrže „Romaniju“ kako bi ostvarila što bolji rezultat pred revanš koji se igra 7. avgusta u Janji. Cijena ulaznice na stadion je 5 KM.

(www.palelive.com / foto: Arhiva – Veljko Aleksić okružen fudbalerima Podrinja)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare