„Vukovci“ upisali željena zanimanja

0

ZVORNIK – Skoro svi vukovci, svršeni učenici zvorničke Gimnazije i srednje stručne škole „Petar Kočić“ upisali su željene fakultete na univerzitetima u Beogradu, Novom Sadu i Banjaluci.

Ovi učenici ostvarili su dobre rezultate na prijemnim ispitima, saopšteno je iz Gimnazije i srednje stručne škole „Petar Kočić“.

Kao prvi na listi Dušan Savić upisao je Ekonomski fakultet u Beogradu, Milena Maksimović, kao druga na listi, upisala je u Novom Sadu farmaciju na Medicinskom fakultetu, dok je Ivana Đorđić upisala Pravni fakultet u Beogradu kao deseta na listi.

Učenik generacije Slavko Ivanović imao je bez prijemnog ispita 100 bodova na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu.

Direktor Gimnazije Biljana Pisić rekla je da su i ostali učenici iz ove generacije upisali željena zanimanja, a samo mali broj njih će u drugom roku konkurisati na fakultetima.

„Drago mi je da su naši `vukovci`, ali i ostali učenici, postigli odlične rezultate na prijemnim ispitima i upisali željena zanimanja. Ponosni smo na njih što su postigli ovakav uspjeh i pokazali da iza njihovih ocjena stoji rad koji i nas dostojno reprezentuje“, istakla je Pisićeva.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare