Odbojkaši Studenta dočekuju Mladost iz Brčkog, Jahorina u Bijeljini

0

Naši premijerligaši tokom vikenda biće na teškom iskušenju igrajući za bodove. U sklopu 15. kola odbojkaši Studenta u subotu 02. februara na parketu SPC „Peki“ sa početkom u 18.00 h (ulaz slobodan) dočekuju ekipu „Mladosti“ iz Brčkog.

Brčaci sa ekipom Jedinstva dijele drugo mjesto na tabeli Premijer lige sa osvojenih 35 bodova, 20 više od našeg Studenta. Zbog velike bodovne razlike u nadmetanju sa Paljanima izraziti su favoriti. Studenti se nadaju, ako se podudare sve „kockice“ da mogu iznenaditi gosta ili „otkinuti“ bod, pa ostati sa dobrim izgledima u igri za „top šest“.

Pouzdani i borbeni „libero“ Nenad Pelemiš vjeruje u svoju ekipu da će dati svoj maksimum i borbenom igrom, uz malo sportske sreće se može suprostaviti gostima. Pelemiš poziva ljubitelje sporta, a posebno odbojke da ih svojim prisustvom podrže u želji da iznenade kvalitetnog i iskusnog rivala iz Brčkog.

U ostalim mečevima 15. kola igraju: Napredak – Lukavac, Gacko – Kakanj, Domaljevac – Jedinstvo i Modriča – Čapljina.

Tabela

1.Kakanj 39
2.Jedinstvo 35
3.Mladost 35
4.Gacko 25
5.Napredak 18
6.Domaljevac 15
7.Student 15
8.Modriča 11
9.Lukavac 9
10.Čapljina 8

Odbojkašice Jahorine u Bijeljini

Odbojkašice Jahorine poslije pobjede prošlog vikenda nad ekipom iz Modriče u 15. kolu u dobrom raspoloženju putuju u Bijeljinu da u sudaru sa direktnim rivalom za „pley off“, kvalitetnom i srčanom igrom ostvare uspjeh.

Meč se igra u subotu 2. februara u SD „Gimnazija Filip Višnjić“ sa početkim u 17.00 h.

Talentovana i mlada Milica Čvoro koja igra na poziciji primača servisa u najavi za meč, izjavila nam je da očekuje tešku i neizvjesnu utakmicu. U nadmetanje će ući odlučno sa žarom i željom da se odigra najbolje i ostvari povoljan razultat.

U ostalim utakmicama igraju: Bihać – Kakanj, Jedinstvo – HE na Drini, Kula Gradačac – Bl Volley i Modriča – Gacko.

Tabela

1.Kula Gradačac 39
2.Jedinstvo 36
3.Gacko 34
4.HE na Drini 22
5.Jahorina 17
6.Bihać 16
7.Radnik 15
8.Modriča 14
9.Bl Volley 10
10.Kakanj 4

OK Jahorina, OK Student

(www.palelive.com)

Autor:

Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji „border“ na Palama. Drugi članci sa tagom Čedo Matović.


Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare