Održano veče pjesme i teatra

0

ZVORNIK – Prvo zvorničko pjevačko društvo „Izvornik“, Dom omladine i „Pozorište mladih“ Zvornik organizovali su večeras u Domu omladine „Veče pjesme i teatra“ sa kojeg je sav prihod namijenjen kupovini paketića za socijalno ugroženu djecu.

Vršilac dužnosti direktora Doma omladine Dušan Petrović rekao je da će sredstvima od ulaznica koje su koštale tri marke biti dodate i donacije nekoliko preduzeća, tako da će biti kupljeno između 50 i 100 novogodišnjih paketića koji će biti podijeljeni naredne sedmice.

„Večerašnja manifestacija održana je na praznik posvećen djeci Djetinjce i humanitarnog je karaktera, jer želimo da omogućimo da slatke paketiće dobiju i djeca čiji roditelji nisu u mogućnosti da im ih priušte“, rekao je Petrović.

Umjetniči rukovodilac „Izvornika“ LJubiša Popović rekao je da je ovo početak saradnje sa Domom omladine, te da rado učestvuju u manifestacijama koje imaju humanitarni karakter.

„Pozorište mladih“ je izvelo odlomke iz predstava „Eutanazija“, „Poručnik sa Inišmora“ i „Instant seksualno vaspitanje“, dok je „Izvornik“ nastupio sa zabavnim pjesmama i obradama evergrin muzike.

Petrović je rekao da će paketiće dijeliti prema spisku koji dostavi Centar za socijalni rad.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare