Do petka prijave za obuku za korištenje baze „Paragraf leks“

0

Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu biće organizovana obuka za korištenje najveće regionalne elektronske baze pravnih propisa, sudske prakse, stručnih komentara pravnih propisa i pravnih modela „Paragraf leks“, a zainteresovani se mogu prijaviti do petka, 10. februara, saopšteno je iz ove visokoobrazovne ustanove.

Baza obuhvata pravne sisteme Republike Srpske, Federacije BiH /FbiH/, Brčko distrikta, svih kantona u FBiH, te BiH, a obuku će moći da pohađaju svi studenti master studija, apsolventi i studenti treće i četvrte godine prvog ciklusa studija Pravnog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

„Osim sadašnjih studenata, za obuku se mogu prijaviti i naši bivši studenti, ali i svi ostali pravnici poput sudija, advokata, tužilaca, notara, advokatskih i sudskih pripravnika, notarskih pomoćnika, pravnika koji se bave pravničkim poslom u različitim institucijama, privrednim društvima, organima i organizacijama“, navedeno je u saopštenju.

Svi zainteresovani za obuku mogu da se prijave kod profesora Dimitrija Ćeranića putem elektronske pošte /dimitrije.ceranic@pravni.ues.rs.ba/.

Polaznicima obuke koji polože završni test biće izdat sertifikat o osposobljenosti za korištenje baze, koji zajedno izdaju „Paragraf leks“ i Pravni fakultet Pale.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare