Jahorina – destinacija broj jedan

1

Direktor Olimpijskog centra „Jahorina“ Dejan LJevnaić izjavio je da Jahorina svojom najsadržajnijom ljetnom ponudom do sada predstavlja destinaciju broj jedan u Jugoistočnoj Evropi.

„Vizionarskim načinom poslovanja i uspješno realizovanim investicionim projektima, Olimpijski centar `Jahorina` iskoristio je ogroman potencijal Jahorine i pretvorio je u istinsko mondensko odmaralište u zimskim mjesecima, a sada i u ljetnim“, rekao je LJevnaić Srni.

Razlog tome su, naveo je on, neprikosnovene atrakcije za posjetioce svih uzrasta, sjajna organizacija, ali i projekti u vidu manifestacija koje privlače istorijski broj domaćih i stranih posjetilaca.

On je ukazao na važnost investicija u gondole Istočno Sarajevo-Jahorina i Pale-Jahorina, ali i renoviranje i adaptaciju četiri objekta sjajne ugostiteljske reputacije – hoteli „Turist“, „Panorama“, „Koran“, te nekadašnji Dom izviđača „Budućnost“, odnosno nekadašnji Studentski dom na Kalovitim brdima.

U ostvarivanju misije kojom bi oživjeli opštinu Pale, kao i u svim projektima, on navodi da se ovaj centar oslanja na neizmjernu podršku Vlade Republike Srpske, jer Jahorina danas ne bi bila ono što jeste bez ove podrške.

Prema njegovim riječima, planovi na unapređenju u organizaciji Olimpijskog centra biće i širenje ka Dvorištima, širenje ka Prači, preuzimanje poslovne jedinice Andrićgrada, izgradnja etnosela „Sokol grad“ na Ravnoj Romaniji kao nove romanijske atrakcije, te projekat Igrišta.

LJevnaić napominje da Olimpijski centar stavlja na prvo mjesto edukaciju radnika u turizmu, jer se samo tako može doći do uspjeha i željenih rezultata.

„Godine iskustva u ovom poslu pomogle su mi da shvatim da je najjeftinije platiti znanje koje, uz izbor pravih projekata i brzu realizaciju, garantuje uspjeh. Smatram i da je upravo najveća tajna uspjeha kombinacija znanja, odlučnosti, dobrog odabira projekata i na kraju dobrog upravljanja“, navodi on.

Ova olimpijska planina zaslužuje bolju ambulantu i to je jedan od mnogoborojnih problema na kojima svakodnevno radimo, bez obzira što nisu u direktno u našoj nadležnosti“, rekao je LJevnaić.

Osvrćući se na priznanje za investicije i razvoj u okviru 43. izbora Evropske nezavisne agencije za najuspješnije evropske menadžere i ličnosti godine koje mu je nedavno dodijeljeno, LJevnaić je rekao da za njega to predstavlja veliku čast i ogromno zadovoljstvo.

„Ipak, svoj uspjeh, prvenstveno, mjerim zadovoljstvom posjetilaca, saradnika, te zaposlenih u Olimpijskom centru, čiji broj drastično raste iz godine u godinu. Posebno priznanje, koje sam ovom prilikom dobio, pripada svakom radniku, a svaki uspjeh smatram zajedničkim, jer u njima oni marljivim radom i velikom odgovornošću prema poslu koji obavljaju jednako učestvuju“, zaključio je LJevnaić.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
1 Коментар
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Slažem se da je Jahorina destinacija No 1, ali samo onim građanima sa dubljim džepom. To je ogromna manjima u odnosu na većinu koja može samo da sanja blagodeti i čari Jahorine. Prema tome šuplja priča, „ne pije vode“ kako se ono u narodu kaže.