U petak panel diskusija programa „Žene za žene“

0

ISTOČNA ILIDŽA – Centar za kulturu i informisanje Istočna Ilidža organizuje u petak, 8. jula, panel diskusiju programa „Žene za žene“, koji za cilj ima donošenje strategije osnaživanja žena u Istočnom Sarajevu i rad na sistemskom poboljšanju položaja žena u društvu.

Panel diskusije imaće za rezultat konkretne inicijative za poboljšanje položaja žena u ovom gradu, koje će biti upućene nadležnim institucijama, a panelisti će govoriti o izazovima i problemima sa kojima su se suočavali kroz karijeru i šta ih je osnaživalo da to prevaziđu, koji im je bio motiv za napredovanje i slično, saopšteno je iz ovog centra.

Panelisti treće diskusije su žene iz javnih djelatnosti i menadžmenta koje se svojim djelovanjem značajno ističu u društvu i koje obavljaju najodgovornije poslove, a panelu mogu prisustvovati svi zainteresovani građani.

Panelisti će u prvom dijelu dati osvrt na to kako su se izborili za svoje mjesto u društvu, šta su žrtvovali, da li je ravnopravna konkurencija između muškaraca i žena i kako to prevazići.

Cilj je da učesnici panela dobiju savjete kako prevazići probleme i krizne situacije i osvrnuti se na položaj žena kroz generacije.

Početak događaja planiran je za 18.00 časova u sali Skupštine opštine Istočna Ilidža.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare