Učenici obaviješteni da ne dolaze na nastavu zbog dojave o bombama

0

MILIĆI – U osnovnoj i srednjoj školi u Milićima jutros je stigla dojava o postavljenim eksplozivnim napravama nakon čega su učenici obaviješteni da ne dolaze na nastavu do daljeg.

Portparol Policijske uprave Zvornik Danijela Madžarević izjavila je Srni da su tokom prethodne noći počele da stižu dojave o postavljenim eksplozivnim napravama u srednjim i osnovnim školama i da policijski službenici Policijske uprave Zvornik preduzimaju mjere i radnje iz svoje nadležnosti i da su već u nekim školama obavljeni protivdiverzioni pregledi.

Anonimna prijetnja stigla je i u Osnovnu /OŠ/ školu „Aleksa Jakšić“ i u Srednjoškolski centar /SŠC/ „Milutin Milanković“ Milići.

Direktor Srednje škole Bojana Durmić Simić izjavila je Srni da je jutros u 4.00 časa dobila mejl i da je obavijestila policiju u Milićima.

„Sreća je pa imam školski mejl i u telefonu i vidjela sam da je stigla prijetnja da je u školi postavljena bomba i da ćemo biti dignuti u vazduh“, izjavila je Srni Simićeva.

Ona je rekla da su učenici na vrijeme obaviješteni i da niko nije došao u školu. O svim dešavanjima učenici će imati informacije, a škola će postupati u skladu sa policijskom naredbom.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare