50.000 KM za zimsko održavanje puteva

0

HAN PIJESAK – Opština Han Pijesak obezbijedila je oko 50.000 KM u budžetu za zimsko održavanje puteva u ovoj sezoni.

Načelnik opštinskog Odjeljenja za finansije i društvene djelatnosti Gordana Terzić rekla je danas Srni da je na tenderu preduzeće „Bjelaković“ iz Han Pijeska odabrano za čišćenje puteva u zimskom peridu na dionicama Mrkalji – DŽimrije – Brestovače i Kusače – Jelovci.

Terzićeva je navela da će firma „Mane“ sa Han Pijeska čistiti puteve od snijega na dionicama Stoborani – Brložnik – Gođenje, Krivače – Plane – Podžeplje, kao i rezervoare za vodu Debela međ, Kraljeva gora, Javornik i Štekavac.

Prema njenim riječima, preduzeće „Savkom“ iz Vlasenice održavaće dionice Trešnjevac – Malo Polje – Nerići, Pjenovac – Gornje Babine, Kape – Nevačka – Rubinići i Pjenovac – Potkozlovača – Ravanjsko.

Terzićeva je dodala da će firma „Bjelaković“ u zimskom periodu biti zadužena za puteve Bukova glava – Mironja, Vikend naselje – Japaga, kao i gradske ulice, parkinge i trotoare u opštini Han Pijesak.

Zimsko održavanje puteva trajaće od 15. novembra ove godine do 15. aprila iduće godine. Čišćenje snijega po radnom satu mašine iznosi 125 KM.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare