ZU Apoteka “Rp” ovih dana obilježava 20 godina postojanja. Prva apoteka “Rp” je otvorena 1998. godine, da bi danas ova zdravstvena ustanova u svom sastavu imala tri apoteke, te apotekarsku stanicu u Podgrabu i biljnu apoteku na Jahorini, koja je otvorena tokom zimske sezone.

Povećavajući broj apoteka, rastao je i broj zaposlenih, tako da ova ustanova danas broji 15 stalno zaposlenih radnika. Ustanova se može pohvaliti da je do sada stipendirala magistre farmacije, te da su tu i brojni mladi tehničari sticali svoje znanje.

Apoteke Rp su prepoznatiljive po veoma stručnom i ljubaznom osoblju, ali i društveno odgovornom radu. Obavljajući svoju osnovnu djelatnost ova ustanova se uvijek rado odazivala svim vrstama humanitarnih akcija, podršci sportskim takmičenjima i slično.

U znaku obilježavanja 20 godina postojanja ove sedmice za sve posjetioce Rp apoteke su pripremile poklone, promociju i popuste na kozmetičke preparate kao i besplatna mjerenja šećera, preglede kose, ispitivanja tipa kože…

Iz ZU Apoteka “Rp” ističu da je to mali znak zahvalnosti za povjerenje koje im posjetioci godina ukazuju.

(www.palelive.com)

Postavi komentar

2 komentara na "ZU Apoteka “Rp” proslavlja 20 godina rada uz promocije, popuste i poklone za posjetioce"

avatar
Redovni posjetilac
Gost
Redovni posjetilac

Sve pohvale za mlade farmaceute u vadim apotekama. Takodje, pohvale i za djevojku sa kravom kosom. Medutim, zamjerke na ove starije. Nista drugo osim usporenosti koja ide sa godinama. Cestitke

Senka
Gost
Senka

Cestitke radnicima I vlasnicima Rp apoteka na uspjesnom radu I susretljivosti.Na mladima svijet ostaje I to je normalno, ali iskustvo starijih radnika gospodina Zdravke I gospodje Rade se ne moze porediti sa “mladalackom” prepotencijom I zanosom da sve znaju.Jos pure da pojedu I ispeku zanat pa nek se jave.Odgovor za redovnog posjetioca.