Станишић: Није било разговора са СДС-ом о заједничком кандидату за начелника општине, неупитна подршка Ћосићу

5

Посланик ДЕМОС-а са Пала Ацо Станишић изјавио је Срни да ДЕМОС и СДС нису разговарали о томе да Дејан Којић буде заједнички кандидат ове двије странке за начелника општине Пале, нити је било разговора о били каквој коалицији.

„СДС је синоћ изашао са информацијом да има заједничког кандидата што није истина. Разговора о заједничком кандидату није било, као што није било ни о каквој коалицији“, рекао је Станишић.

Станишић је појаснио да је одлука СДС-а да подржи кандидата ДЕМОС-а Дејана Којића с обзиром да немају свог кандидата и да је нормално да ће дати подршку једном од двојице кандидата за начелника општине Пале.

„С обзиром на то да СДС нема ни у Трнову ни у Новом Сарајеву ни на Палама кандидата, онда нам је јасно да и ови спинови иду у смислу одржавања њиховог бирачког тијела и позитивне приче код њихових гласача“, истакао је Станишић.

С обиром да је прије два-три дана објављена кандидатура Љубише Ћосића /СНСД/ за градоначелника Источног Сарајева, Станишић је навео да на регионалном ниову нису имали састанак у вези са подршком, као и да очекују да се у наредном периоду Ћосић обрати.

„Знајући какво је тренутно стање у општинским одборима мислимо да ће подршка према Ћосићу бити неупитна“, истакао је Станишић и додао да не знају ко је кандидат опозиције за позицију градоначелника Источног Сарајева.

Кандидати за начелника општине Пале на наредним локалним изборима у октобру су Дејан Којић из ДЕМОС-а и Дамјан Шкипина из СНСД-а.

(www.palelive.com / Срна)

Прати тему
Обавијeсти мe о
5 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

SDS tragikomičan

Naravno, SDS bi sada na krilima DEMOS-a tj Aca da oživi partiju! Treba Dejan da pobjedi, a onda da okupi koaliciju tj skupštinsku većinu onako kako narod bude birao, a on procjenio da bi odabrani ljudi i odbornici mogli biti dosledni i stabilni partneri za bolje Pale.

https://xoyondo.com/ap/n3cgs64aaa8apuf

Anketa Analitiko.rs o tome ko će biti sledeći načelnik opštine Pale?

Ето Стајчић,паљанин,каже да имамо лошију и скупљу воду него што се продаје.Не браним Којића,само,јели та вода не ваља од неки дан или…
Ти си „прешедник“,теби ваљда следује флаширана.

Доће нека странка нова
јача, снажнија ..
Наћи ћемо неку нову
ДЕНС ДЕМС