0

    Prodajem Vikendicu u Jelovci 71428 Мокrо / Pale

     Nektretnine / Prostavljeno prije 3 седмице od Siggi / 462 pregleda

    23,000.00 KM

    Na prodaju je slatka kuca za odmor u mjestu Jelovci pored Mokro. Kako uvijek volimo iznijeti svoje dojmove jer Vam tako možemo bolje približiti stanje nekretnine, to cemo uciniti i ovaj put. Iz naše perspektive apsolutna broj 1 prednost je ta što imamo osjecaj da nismo ni blizu grada, od kucice udaljeno je svega par minuta vožnje autom. Zelenilo, mir, tišina. Prvi susjedi nam kažu da onuda na dnevnoj bazi prode rijetko koji auto. Osim toga, isti ti susjedi vrlo su simpaticni i susretljivi – ponovno prednost!

    Okucnica je priroda u punom svom zamahu – osjecaj skrivenosti od pogleda. Što se tice njezinog unutrašnjeg uredenja, imamo dojam da bi micanjem trenutnih stvari i namještaja ova kucica mogla postati što god Vam srce poželi – vec je zamišljamo uredenu u nordijskom stilu, vintage stilu, toplom “domacem” stilu. Usudili bismo se reci da bi ova kucica mogla postati cak i mjesto stalnog stanovanja.

    Kuca je tlocrtne površine 60m2, a sastoji se od prizemlja u kojem se nalazi kuhinja te potkrovlja do kojeg se dolazi vanjskij stranji. U potkrovju je spavaca soba.
    Posjeduje prikljucak struje,
    Vikendica nema vode, na dva mjesta je lokacija za bunar, u blizini su dva izvora vode, jedan je oko 40m, a drugi oko 100m od kuce. Grijanje je pomocu peci na drva.

    Predmetni objekt posjeduje Rješenje o izvedenom stanju cime se dokazuje legalnost objekta.

    • Listing ID: 100195
    Kontakt

    Jelovci BB 71428 - Mokro / PalePale,71428 Prikaži broj telefona *****

    Kontaktirajte oglasivača
    Prethodni članak
    Naredni članak