subota, 24. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Usvojena odluka o parkiranju na javnim parkiralištima

ZVORNIK - Skupština opštine (SO) Zvornik donijela je danas odluku o parkiranju na javnim parkiralištima, nakon čega slijedi donošenje Pravilnika o javnim parkiralištima, kojim će biti regulisane lokacije na kojima će se vršiti naplata za parkirana vozila.


Načelnik Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove opštine Zvornik Mirko Gajić rekao je novinarima da će se ovom odlukom uvesti reda na javnim parkiralištima, na kojima se sada ne vrši naplata za usluge parkiranja.

"Problem parkiranja vozila u gradu je izuzetno veliki zbog izražene stambene izgradnje i nedostatka parking prostora", rekao je Gajić i dodao da će ovom odlukom biti stvoreni preduslovi za poboljšanje stanja u ovoj oblasti.

On je naglasio da će se ovom odlukom i Pravilnikom o javnim parkiralištima uvesti naplata parkiranja mobilnim telefonom i putem ovlašćenih prodajnih mjesta.

Gajić je izrazio očekivanja da će ova odluka moći biti primjenjivana krajem ove ili početkom naredne godine, do kada bi trebalo stvoriti sve tehničke uslove za naplatu parking usluga.

Nezavisni odbornici Radenko Đurić, Ratko Tomić, Miloš Batić i Goran Obradović upoznali su SO da će u narednom periodu djelovati pod nazivom "Nezavisni narodni klub".


(www.palelive.com / Srna)

Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter