četvrtak, 29. jun 2017.

Pale live! Urban info portal

Palelive.com YouTube kanal Prati nas na Facebook-u! Prati nas na Twitter-u!

El. pošta Štampa

Prikupljeno 1.500 KM za Pedijatrijsko odjeljenje

ZVORNIK - Na humanitarnom koncertu, koji su u zvorničkom Domu omladine održali učenici Srednjoškolskog centra /SŠC/ "Petar Kočić", prikupljeno je više od 1.500 KM za Pedijatrijsko odjeljenje Opšte bolnice u Zvorniku.
Direktor SŠC "Petar Kočić" Biljana Pisić rekla je da su učenici i profesori odlučili da novac od prodatih ulaznica uruče Pedijatrijskom odjeljenju za nabavku nekih od aparata koji su potrebni u procesu liječenja najmlađih sugrađana.

Pisićeva je podsjetila da je ovo sedma godina uzastopno kako učenici ove srednjoškolske ustanove organizuju humanitarne koncerte, čime pokazuju svoju humanost i pomažu onima kojima je pomoć zaista potrebna.

Podsjećajući da se ova tradicionalna humanitarna manifestacija održava u martu, Pisićeva je izrazila zadovoljstvo što je posjećenost humanitarnim koncertima svake godine sve veća, te da građani Zvornika daju svesrdnu podršku u organizaciji koncerta.

Ona je zahvalila svima koji su doprinijeli da koncert bude uspješan, kao i kompaniji "Alumina" koja je za svoje radnike kupila 100 ulaznica.

Humanitarni koncert, na kome je nastupilo više od 60 učenika ove škole, organizovali su menadžment, učenici i profesori SŠC.

Na koncertu su nastupili članovi školskog hora, solisti, članovi dramske i recitatorske sekcije i drugi učenici koji su izvodili pjesme poznatih autora, kao i popularne skečeve.

Zbog velike zainteresovanosti građana, koncerti su održani sinoć u dva termina.


(www.palelive.com / Srna)Tagovi: Zvornik  
Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši detalji:
Komentar:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img]   
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch::(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):S
:!::?::idea::arrow:
Sigurnost
Morate navesti anti-spam kod koji stoji na slici.
Klikom na dugme "POŠALJI" prihvatam Uslove korišćenja.

Uslovi korišćenja  :  Pošaljite vijest  :  Oglasi  :  Marketing  :  Kontakt                                                                                                        Pratite nas na Facebook Palelive.com YouTube kanal Palelive.com Twitter